هشدار گوگل درباره آغاز حذف محتوای جی‌میل

0 58



گوگل اخیرا هشدار داده است که از دسامبر، حساب‌های غیرفعال جی‌میل و گوگل فوتو به دلایل امنیتی پاک خواهند شد اما گوگل چه تعریفی از یک حساب غیرفعال دارد و کاربران چگونه می‌توانند از حذف ایمیل‌ها، عکس‌ها و محتواهای دیگر جلوگیری کنند؟

به گزارش ایسنا به نقل از فوربس، بر اساس آخرین آمار، ۱.۸ میلیارد کاربر فعال جی‌میل وجود دارد. سرویس گوگل فوتو (Google Photos) هم حدود دو میلیارد کاربر فعال وجود دارد.

گوگل درباره حذف محتوای جی‌میل و عکس‌ها چه گفته است؟

اگرچه میلیاردها نفر از خدمات گوگل مانند جی‌میل و گوگل فوتو استفاده می‌کنند اما تنها عده معدودی از کاربران هستند که وبلاگ‌های ایمنی و امنیتی گوگل را می‌خوانند. به‌روزرسانی خط‌مشی‌های گوگل درباره حساب غیرفعال در ماه مه، حاوی یک هشدار مهم برای کاربران گوگل در مورد پاکسازی محتوای بین سرویسی بود. همچنین گوگل، ایمیل‌هایی درباره پاک‌سازی حساب‌های غیرفعال در آینده ارسال کرده است اما این ایمیل‌ها هم معمولا توسط کاربران نادیده گرفته می‌شوند. از این رو نیاز به این یادآوری است.

در پست کوتاه به‌روزرسانی خط‌مشی، روث کریشلی، معاون مدیریت محصول گوگل، هشدار داد که کاربران حساب‌های شخصی غیرفعال در گوگل، از دسامبر سال ۲۰۲۳، شاهد حذف حساب‌ها و محتوای آنها در جی‌میل، داکس، درایو، میت (Meet)، تقویم و گوگل فوتو خواهند بود.

به گفته کریچلی، خط‌مشی گوگل برای حساب‌های غیرفعال، اکنون برای حساب‌هایی اعمال می‌شود که حداقل دو سال در همه محصولات این شرکت از آنها استفاده نشده یا صاحب حساب وارد آن نشده‌ است.

کدام حساب‌های گوگل در دسامبر حذف می‌شوند؟

کریچلی به این نکته اشاره کرد که فرآیند حذف حساب‌های غیرفعال و محتوای آنها که از دسامبر آغاز می‌شود، به تدریج و با دقت و احتیاط فراوان اجرا خواهد شد. بنابراین، به عنوان مثال، می‌دانیم اولین حساب‌هایی که هدف حذف قرار می‌گیرند، حساب‌هایی هستند که ایجاد شده‌اند اما هرگز دوباره از آنها استفاده نشده است. در ادامه، کاربران از حذف حساب‌ها و محتوای جی‌میل و گوگل فوتو مطلع خواهند شد. کریچلی گفت: ما چندین اطلاعیه را در چند ماه باقی مانده تا زمان آغاز فرآینده حذف، به نشانی ایمیل حساب و همچنین ایمیل بازیابی (در صورت وجود داشتن چنین حسابی) ارسال خواهیم کرد.

چرا گوگل حساب های غیرفعال را پاک می‌کند؟

شاید تعجب کنید اگر بدانید که گوگل به دلایل امنیتی، این تغییر را در خصوص خط مشی حساب غیرفعال اعمال کرده است. این شرکت در پست به‌روزرسانی خط‌مشی خود، اشاره کرده که حساب‌هایی که برای مدت‌های طولانی استفاده نمی‌شوند، بیشتر در معرض خطر هک شدن قرار می‌گیرند، به ویژه به این دلیل که ممکن است از کلمات عبور تکراری یا قدیمی استفاده کنند که در معرض ریسک بالاتری قرار دارند.

همچنین حساب‌های قدیمی‌تر و فراموش‌شده احتمال کمتری دارد که احراز هویت دو مرحله‌ای را اعمال کرده باشند. بنا به توضیح کریچلی، تحلیل داخلی گوگل نشان می‌دهد که حساب‌های غیرفعال و رها شده، حداقل ۱۰ برابر کمتر از حساب‌های فعال، احراز هویت دو مرحله‌ای را فعال کرده‌اند.

برای حمایت از محتوا در برابر حذف شدن، چه کاری باید انجام دهید؟

اگر فقط یک حساب جی‌میل یا گوگل فوتو دارید که در دو سال گذشته از آن استفاده کرده‌اید، پاسخ ساده است: هیچ کاری لازم نیست انجام دهید. اگر چندین حساب دارید که احتمالا به عنوان پشتیبان یا بایگانی از آنها استفاده می‌کنید و ممکن است برای دو سال یا بیشتر غیرفعال بوده باشند، می‌توانید برای حفظ آنها، حداقل هر دو سال یک بار وارد آنها شوید و سپس یکی از موارد زیر را انجام دهید تا به عنوان یک حساب فعال، مشخص شوند: ۱- ایمیل را در جی‌میل بخوانید یا ارسال کنید. ۲- جستجویی در گوگل انجام دهید. ۳- از گوگل درایو استفاده کنید. ۴- یک ویدئو در یوتیوب ببینید. ۵- یک اپلیکیشن از فروشگاه گوگل پلی دانلود کنید.

حساب‌های ایجاد شده که نمی‌توانید به یاد بیاورید چه می‌شوند؟

البته یکی از مشکلاتی که ممکن است به دلیل آسان بودن ایجاد چندین حساب در گوگل روی دهد، فراموش کردن آنهاست. بنابراین، اگر همه آنها را فراموش کرده‌اید، چگونه می‌توانید آن حساب‌ها را پیدا کنید؟ با استفاده از ابزارهای بازیابی گوگل، حساب‌های غیرفعال را که فراموش کرده‌اید کشف کنید. ساده‌ترین راه، استفاده از روش بازیابی حساب گوگل است. در این شیوه، از شما خواسته می‌شود که ایمیل بازیابی یا شماره تلفن مرتبط با حساب مربوطه را وارد کنید.

اگر از ایمیل بازیابی یا شماره‌ تلفن خود به مدت طولانی است که استفاده می‌کنید، احتمال این که به نتیجه برسید، زیاد است. گوگل یک کد تایید بازیابی را به ایمیل یا تلفن ارسال می‌کند و سپس جزئیات هر حساب مرتبط با آنها را ارائه می‌کند اما همچنان مشکل رمز عبور وجود دارد. اگر رمز عبور را مدتهاست فراموش کرده‌اید و به یاد نمی‌آورید، می‌توانید از گزینه “رمز فراموش شده” استفاده کنید و کد تایید دیگری دریافت کرده و فرصتی برای وارد کردن رمز عبور جدید پیدا کنید.

انتهای پیام

Leave A Reply

Your email address will not be published.